1. De fotowedstrijd wordt georganiseerd door Bibliotheek Borsbeek,
    Lindenboomstraat 3, 2150 Borsbeek.

2. De wedstrijd loopt van 1 juli 2021 tot en met 31augustus 2021.

3. Deelname aan de wedstrijd is gratis.

4. Het thema van de wedstrijd is ‘Met een boek op vakantie’.

5. Tot het thema behoren alle foto’s waarop één of meerdere personen en een boek voorkomen.

6. Iedereen vanaf de leeftijd van 12 jaar kan deelnemen aan deze wedstrijd.

7. Personeelsleden van Bibliotheek Borsbeek en hun gezinsleden kunnen enkel buiten competitie deelnemen.

8. Zowel zwart-wit als kleurenfoto’s komen in aanmerking.

9. De foto’s die niet ouder dan 2 jaar mogen zijn, moeten digitaal doorgemaild worden naar bibliotheek@borsbeek.be.

10. Per deelnemer worden maximaal twee inzendingen aanvaard.

11. Bij elke foto vermeld je volgende gegevens:

• Voornaam en familienaam
    • Geboortedatum
    • Adres
    • Telefoon en/of mailadres
    • Plaats en datum van opname
    • Titel van de foto
  12. De deelnemers dragen de volle verantwoordelijkheid voor hun ingeleverde werken, zowel op vlak van het recht van privacy als op het vlak van auteursrechten. Door zijn of haar inzending verklaart de fotograaf dat de personen die op de foto’s voorkomen geen bezwaar hebben tegen publicatie. De inzender moet houder zijn van het auteursrecht op elke door hem/haar ingezonden      foto, dat wil zeggen dat de inzender de foto zelf heeft genomen. De organisatie aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor mogelijke inbreuk op   het auteursrecht door de inzender.

13. De deelnemende auteurs verklaren zich akkoord dat Bibliotheek Borsbeek  alle ingezonden werken, met naamsvermelding, mag publiceren op de site van de bibliotheek, op de website of social media van de gemeente, en in alle publicaties ter promotie van het positieve imago van de bibliotheek. Dit alles zonder commerciële doeleinden, maar onbeperkt in tijd.

14. De namen van de deelnemers kunnen publiek gemaakt worden, samen met het door hen ingezonden fotomateriaal.

15. De winnaars zullen tijdens de maand september persoonlijk op de hoogte worden gebracht. Alle ingestuurde foto’s worden tijdens de zomermaanden tentoongesteld.

16. Per deelnemer wordt maximaal 1 prijs toegekend. Er wordt maximaal 1 prijs toegekend per adres/woonplaats waar meerdere personen samenwonen als gezin.

17. In totaal worden 3 prijzen toegekend, de prijzen bestaan uit boekenbons.

18. De jury beoordeelt de foto’s op basis van creativiteit en originaliteit.

19. Tegen de beslissing van de jury is geen verhaal mogelijk en er wordt geen correspondentie over gevoerd.

20. De winnaars stellen het digitale bestand ter beschikking ven Bibliotheek Borsbeek.

21. Door deel te nemen aan deze wedstrijd aanvaarden de deelnemers alle bepalingen van dit reglement.