Aangezien de bibliotheek voorlopig gesloten is omwille van de Corona-maatregelen organiseren we voor onze lezers in Borsbeek de mogelijkheid om boeken thuis te laten leveren.

Al onze leden die in Borsbeek wonen kunnen via dit formulier een bestelling plaatsen van maximaal 5 materialen per kaart.
Je kan ook dagelijks telefonisch een bestelling plaatsen tussen 10 en 12 uur, en dit van maandag tot vrijdag op 03/322.01.76
Materialen besteld voor woensdagmiddag 12 uur, zullen dezelfde week op vrijdag bij je thuis geleverd worden.

Hierbij de werkwijze die we hiervoor hanteren:

1. Kies op onze catalogus borsbeek.bibliotheek.be je materiaal, kijk zeker goed na of het materiaal aanwezig is. Het is natuurlijk mogelijk dat het materiaal door meerdere personen wordt gevraagd , dan zullen we in de mate van het mogelijke een alternatief aanbieden.

2. Vul het formulier in :
    Je naam, voornaam, adres, telefoonnummer
    Je lezersnummer ( mocht je dat niet hebben je rijksregisternummer)
    Soort materiaal (dvd, boek, strip, cd)
    Titel en auteur

3. Maximum 5 materialen per lid van de bib.

4. Alle materialen worden op je kaart ontleend en dit met vervaldag 4 mei 2020.

5. Pakketten worden op vrijdag, uiterlijk om 16 uur, aan huis geleverd. Wij leveren contactloos. Dit wil zeggen dat we aanbellen wanneer we het pakket afzetten, en wachten op een afstand van 2 meter tot het pakket wordt binnen genomen. Door de bestelaanvragen woensdag om 12 uur af te sluiten kunnen de bestellingen woensdagnamiddag worden ingepakt en worden ze niet meer aangeraakt zodat alle risico's op besmettingsgevaar worden uitgesloten.

6. Wat moet je zelf doen na het binnen nemen:
    Neem het pakket in huis
    Verwijder de plastic zak
    Was je handen

Het lezen, luisteren, kijken kan beginnen.

7. Inlevering van de materialen kan uitsluitend via onze inleverbus. Je kan de ontleende materialen dus niet terug meegeven aan onze mensen die de levering brengen. Wie niet in de mogelijkheid is om de materialen zelf terug te brengen kan hiervoor beroep doen op vrijwilligers. Deze hulp kan je aanvragen via corona@borsbeek.be.

Hou ook steeds rekening met de richtlijnen: hou afstand, was je handen en verzorg je goed.
Dit doen wij uiteraard ook! We volgen zelf de adviezen van de FOD gezondheid en de hogere overheden op.