Openbare bibliotheek Borsbeek

Nieuw dienstreglement 1 januari 2018

De bibliotheken van Bibburen (Borsbeek, Malle, Ranst, Wijnegem, Wommelgen, Zandhoven en Zoersel) werkten samen een dienstreglement uit dat zal gelden vanaf 1 januari 2018. Groot voordeel is dat je nu met 1 kaart in al deze bibliotheken terecht kan. Belangrijkste afspraken zijn:

• Gratis lidmaatschap
  • Ieder bibliotheeklid kan max. 15 materialen naar keuze GRATIS ontlenen
  • Uitleentermijn: 4 weken
  • 2 maal verlengen
  • Toch te laat terugbrengen: € 0,15 per dag per materiaal

​Dus als je je materialen op tijd terug brengt, kan je voortaan helemaal gratis van heel onze collectie genieten.

Wilt u boete vermijden?
Dan kan je ons je e-mailadres bezorgen en ontvang je, drie dagen voor het verstrijken van de uitleentermijn, van ons een herinneringsmail. Door snel online te verlengen via 'mijn bibliotheek' of een telefoontje naar ons kan je onnodige kosten vermijden.

Al deze regels gelden vanaf 1 januari 2018 in alle bibliotheken van Bibburen. Je kan dus met je bibkaart van Borsbeek ook terecht in de andere 6 bibliotheken. Na een korte registratie kan je hier ook vijftien materialen uitlenen en gelden dezelfde regels.
Dus is een boek niet beschikbaar in Borsbeek, neem dan zeker een kijkje in de catalogus van de andere bibliotheken. Je kan het daar zelf gratis ophalen, of via IBL tegen vergoeding laten leveren. Let wel, boeken die je in een andere bib ontleent, breng je daar ook terug binnen.

Het volledige dienstreglement vind je hier.

voordat ze op de site verschijnen.